Sociaal Café

Lieve bezoekers van het Sociaal Café.

In verband met de strengere coronaregels kan de disco van vrijdag 19 november 2021 en de Sinterklaasavond niet doorgaan. Of er een Kerstdiner is, kunnen we pas na 3 december laten weten.

Erg jammer, maar ook wij moeten ons aan de regels houden.

Let op: i.v.m. Corona zullen we bij de ingang controleren of iedereen in bezit is van een QR-code op je telefoon of op papier, of een negatief testresultaat van minder dan 24 uur oud inclusief legitimatie. Wie dat niet heeft kunnen we helaas niet binnen laten.

Programma oktober tot december 2021:

8 okt.               Muziek-avond 

22 okt.             Superstar-avond met de Kieësfluiters

5 nov.              Dart-avond                                                                  

19 nov.            Disco-avond met DJ Fer

3 dec.             Sinterklaas-avond

17 dec.           Kerstdiner

Foto's Vastelaovend 2020

Wij willen initiatieven die bijdragen aan de leefbaarheid bevorderen ook willen wij de participatie en integratie van kwetsbare doelgroepen in de samenleving stimuleren. Mevrouw Ine Jacobs heeft daartoe, samen met veel vrijwilligers, een prachtig initiatief genomen met de oprichting van een sociaal café. Een plaats waar deze mensen regelmatig in een gezellige sfeer bij elkaar kunnen komen.

Het Sociaal Café

In maart 2012 is het eerste jubileum gevierd. Op die dag zijn de vrijwilligers in het zonnetje gezet. In juni 2019 heeft Ine Jacobs afscheid genomen als kartrekker en coördinator.Met name dankzij haar geweldige inzet in de afgelopen 12 jaar is het Sociaal Café een begrip geworden voor Regio Venlo.

De activiteiten zijn altijd  Vrijdags van 19.00 – 22.00 uur, in Café restaurant Wapen van Velden, Rijksweg 101, 5941 AC Velden

E-mail aanmelden: sociaal.cafe@gmail.com

De gemeente Venlo ondersteund dit initiatief.